Intrebari frecvente ale serviciului Seenow filme tv seriale.

FAQ

1. Care sunt cerintele tehnice minime pentru functionarea serviciului?

PC

Pentru a accesa Seenow pe PC sunt necesare urmatoarele dotari tehnice minime: Pentium 4 2 Ghz, 2GB RAM, placa video cu accelerator grafic, placa de sunet, sistem de operare Windows XP sau MacIntosh, browser de Internet Internet Explorer 8,Safari 5 Mac, Mozilla Firefox 3.6.10, Google Chrome 9 sau Opera 10, cea mai recenta versiune de Adobe Flash.

iPhone si iPad

Aplicatiile Seenow pentru iPhone si iPad sunt disponibile gratuit in Apple AppStore. Pentru a le descarca, trebuie sa intri in AppStore si sa cauti Seenow for iPhone sau Seenow for iPad, in functie de dispozitivul pe care il folosesti. Dupa descarcarea aplicatiei, te poti autentifica cu datele tale de cont sau poti folosi serviciul fara a avea un cont Seenow, prin intermediul contului tau iTunes.

Pentru iPhone sau iPad, serviciul Seenow este compatibil cu IOS 4.0 sau versiuni mai noi.

Android

Aplicatiile Seenow pentru smartphones si tablete Android sunt disponibile gratuit in Google Play.
Pentru descarcare trebuie sa intri in Google Play si sa cauti Seenow for Smartphones sau Seenow for Tablets, in functie de dispozitivul pe care il folosesti. Dupa accesarea aplicatiei, iti poti crea un cont sau te poti autentifica cu datele contului tau deja existent pentru a beneficia de abonamentele active si de creditul disponibil in cont.
Pentru smartphones Android serviciul Seenow este compatibil cu Android 2.3 sau versiuni mai noi.
Pentru tablete Android serviciul Seenow este compatibil cu Android 3.0 sau versiuni mai noi.

Important: Din cauza diversitatii dispozitivelor si a modificarilor aduse in sistemul de operare original de fiecare producator de terminale care folosesc sistemul de operare Android, nu putem garanta functionarea aplicatiei pe toate dispozitivele disponibile in piata. Echipa de cercetare si dezvoltare tehnica Seenow depune constant eforturi si realizeaza permanent teste pentru ca Seenow sa functioneze pe o plaja cat mai mare de dispozitive Android.

Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului tau cu serviciul Seenow, te sfatuim sa testezi functionalitatea accesand continutul gratuit din Freezone inainte de a te abona.


Windows 8

Aplicatiile Seenow pentru smartphones si tablete dotate cu sistem de operare Windows 8 sunt disponibile gratuit in Windows Store.
Pentru descarcare trebuie sa intri in Windows Store si sa cauti aplicatia Seenow. Dupa accesarea aplicatiei, iti poti crea un cont sau te poti autentifica cu datele contului tau deja existent pentru a beneficia de abonamentele active si de creditul disponibil in cont.

Smart TV
Aplicatia Seenow pentru Samsung Smart TV este deja instalata si disponibila in bara de aplicatii favorite pe toate modelele de televizoare sau dispozitive blu-ray smart din generatiile 2012 si 2013 iar pe cele din generatia 2011 se instaleaza automat la accesarea interfetei Smart Hub si rularea update-ului de sistem.
Pentru a accesa Seenow pe Samung Smart TV televizorul trebuie sa fie conectat la internet, prin wireless sau prin cablu. Dupa accesarea aplicatiei, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica cu datele contului tau deja existent pentru a beneficia de abonamentele active si de creditul disponibil in cont.

Conexiune de internet

Pentru a rula continutul video in calitate inalta, conexiunea la internet trebuie sa aiba o viteza minima de 2 Mb/s pentru conexiuni de internet fixe sau wi-fi (4Mb este recomandarea in cazul utilizarii serviciului pe Smart TV) si 256Kb pentru conexiuni de internet mobile.


2. Sunt utilizator din afara Romaniei. Ce continut nu este disponibil international?

Din motive de drepturi de continut, continutul Seenow este doar partial disponibil in afara Romaniei.
Iata mai jos detalii despre restrictiile din fiecare pachet.

TV
Accesul la urmatoarele canale TV si librarii de emisiuni inregistrate este disponibil doar pe teritoriul Romaniei: AXN, AXN BLACK, AXN WHITE, AXN SPIN, TV1000, COMEDY CENTRAL EXTRA, DISNEY CHANNEL, DISNEY JR, CARTOON NETWORK, BOOMERANG, NICKELODEON, NICK JR, VIASAT NATURE, VIASAT HISTORY, VIASAT EXPLORER, TRAVEL CHANNEL, TVR 1, TVR 2, KANAL D, CNN, FRANCE 24, DW, ETNO TV, TARAF TV, PARTY TV

AVANTAJ
Accesul la sectiunile Filme Hollywood si AXN NOW este disponibil doar pe teritoriul Romaniei.

FILMBOX LIVE
Accesul la abonamentul Filmbox Live este disponibil doar pe teritoriul Romaniei.

FILME PREMIUM
Accesul la filmele disponibile in regim de inchiriere este disponibil doar pe teritoriul Romaniei.

SATIN:
Accesul la continutul 18+ este disponibil doar pe teritoriul Romaniei doar pe PC si Samsung Smart TV.

Pentru listele actualizate de continut, te sfatuim sa accesezi butonul de detalii din pagina de cumparare inainte de activarea unui abonament Seenow.

3. Cum ma pot abona sau inchiria un film?

Seenow iti ofera optiuni de abonament sau inchiriere online pentru continutul din oferta.
Pentru a avea acces la continut trebuie sa iti creezi un cont completand formular de inregistrare disponibil sub butonul Profil sau, mai simplu, prin autentificare cu contul tau de Facebook.
Daca optezi pentru inregistrare, dupa completarea formularului vei primi un mail de activare pe adresa de e-mail furnizata pe care trebuie sa il accesezi pentru activarea contului.
Acum esti utilizator activ si poti explora oferta Seenow pentru a alege abonamentul care ti se potriveste sau pentru a inchiria un film proaspat lansat din sectiunea Filme Premium.
Inainte de activarea abonamentului sau inchirierea fimului, acceseza optiunea Incarca cont din Profil si selecteaza metoda de plata care te avantajeaza: sms (Vodafone, Orange, Cosmote), card de credit, PayPal sau voucher (in cazul in care ai primit un cod voucher promotional). Urmeaza pasii indicati pentru finalizarea incarcarii pana cand in balanta contului tau va figura creditul incarcat.
Odata incarcat contul, alege abonamentul sau filmul care te intereseaza acceseaza butonul Cumpara din pagina fiecarui pachet sau film.
Daca ai ales un abonament Seenow, poti opta daca abonamentul sa se reinnoiasca automat la fiecare 30 de zile sau nu.
Daca ai ales sa inchiriezi un film din Filme Premium, odata inchiriat ai la dispozitie 24 de ore pentru a il viziona.

4. Cum pot plati din afara tarii?

Daca utilizezi serviciul Seenow din afara tarii, poti plati prin card de credit, PayPal sau prin contul iTunes daca folosesti aplicatia Seenow pe iPhone sau iPad.

5. De ce continutul din Seenow nu este gratuit?

Serviciul Seenow ofera 100% continut legal, achizitionat de la titularii de drepturi si pentru care se platesc taxe de licenta. In plus, in spatele serviciului se afla o echipa intreaga de programatori, web-designeri, specialisti in tehnologie, oameni de marketing si echipe de customer support care asigura dezvoltarea platformei si evolutia serviciilor catre o noua era a consumului de continut video peste internet si pe orice ecran.
Astfel, Seenow isi propune sa ofere o alternativa legala sigura, cu un nivel ridicat de calitate a serviciilor garantat si sa contribuie la dezvoltarea sanatoasa a pietei de consum locale.
Iti multumim ca alegi Seenow si ca esti alaturi de noi in pasii pe care ii facem pentru a oferi servicii legale de continut in Romania la standardele de calitate deja accesibile in statele civilizate.

6. Cum functioneaza sistemul de abonare automata in Seenow?

Abonamentele Seenow pot fi activate cu sau fara optiune de reinnoire lunara automata, care se face la fiecare ciclu de 30 de zile. Reinnoirea lunara automata se face prin debitarea din creditul disponibil in contul tau a sumei aferente abonamentului lunar.
Reinnoirea lunara automata se poate opri oricand pe parcursul unei luni de abonament din panoul de control disponibil in sectiunea Profil inainte de ziua si ora programate pentru reinnoire.
Abonamentele activate folosind contul iTunes se reinnoiesc automat la fiecare 30 de zile, daca nu sunt anulate cu cel putin 24 ore inainte de expirarea perioadei curente, caz in care recurenta se va opri incepand cu luna urmatoare. Contul iTunes este debitat cu suma aferenta reinnoirii abonamentului in ultimele 24 de ore inainte de data de expirare. Abonamentele activate folosind contul iTunes pot fi gestionate oricand dupa activare si reinoirea automata poate fi anulata accesand optiunea Account Settings din iTunes.

7. Am platit pentru un pachet de credit, dar suma nu figureaza disponibila in cont. Ce pot sa fac?
Uneori, incarcarea nu se face instantaneu pentru ca tranzactiile au un timp de procesare care poate dura cateva minute sau chiar mai mult, in functie de procesator. In cazul in care tranzactia nu este procesata in termen de 24 de ore, te rugam sa ne scrii pe adresa contact@seenow.ro si sa ne atasezi dovada platii.


8. De ce trebuie sa imi incarc contul cu un pachet de credit si nu pot plati doar pentru continutul pe care vreau sa il accesez?

Pentru ca abonamentele si filmele Seenow au preturi mici comparativ cu alte produse e-commerce, comisioanele de plata percepute de operatorii de telefonie si procesatorii de plati sunt mari pentru sumele care se incadreaza sub plafonul de 5 Euro + TVA, ajungand pana la 50% sau mai mult. Astfel, pentru a nu fi nevoiti sa crestem preturile pentru serviciile Seenow, plafonul minim de reincarcare a fost stabilit la aceasta valoare, exceptie facand pachetul de sms de 1 Euro prin Vodafone, care se supune unui regim special de parteneriat.

Pentru ca vrem sa facilitam cat mai mult procesul de plata, ne straduim constant sa identificam noi metode plata online cat mai usor de folosit.

9. Am achizitionat un abonament folosind contul iTunes. Cum pot sa il folosesc si pe alte platforme?

Daca doresti transferul pachetelor achizitionate din contul de iTunes pe un cont de utilizator Seenow trebuie sa te autentifici in aplicatia de iPhone sau iPad folosind emailul si parola aferente contului tau Seenow si sa folosesti functia de transfer pe care o gasesti in meniul aplicatiei accesand Pachete (click pe butonul Transfera). Dupa acest pas veti putea utiliza contul tau Seenow (si, implicit, pachetele cumparate cu acesta) si pe alte dispozitive (PC, Android, Windows 8, Samsung Smart TV).

10. De ce preturile sunt mai mari in aplicatiile Seenow pentru iPhone si iPad?

Produsele si serviciile distribuite in aplicatiile Apple AppStore se supun termenilor comerciali si unei grile de preturi standard impuse de Apple. In plus, toate tranzactiile efectuate in aplicatii sunt comisionate de Apple in calitate de reseller.

11. Cum pot prelungi valabilitatea creditului?

Creditul incarcat pe Seenow are perioada de valabilitate de 6 luni de la data ultimei activari de abonament sau inchirieri de film. Fiecare activare de abonament sau inchiriere de film prelungeste valabilitatea creditului total disponibil cu un nou ciclu de 6 luni. Dupa scurgerea a 12 luni de la data ultimei activari de abonament sau inchirieri de film, creditul neconsumat se va anula.

Seenow te va notifica de fiecare data cu privire la expirarea creditului inainte cu 1 luna de data expirarii, prin e-mail sau la accesarea site-ului www.seenow.ro

12. De ce continutul 18+ nu este disponibil pe toate platformele?

Pentru moment, sectiunea Satin care ofera acces la continut adult poate fi accesata doar pe PC
(www.seenow.ro) si Samsung Smart TV din cauza politicilor de restrictionare a continutului 18+ impuse de App Store, Google Play si Windows Store.

13. De ce nu am mai multe canale TV in oferta?

Desi ne straduim sa imbogatim constant oferta Seenow cu canale TV noi, foarte multe posturi TV pe care le ai disponibile in grila de cablu nu sunt inca disponibile pentru transmisie peste internet din motive de drepturi de licenta pentru continut. Pe masura ce acestea se vor debloca, vom adauga canale noi care sunt de interes pentru abonatii Seenow in abonamentul TV. Intre timp, propunerile tale ne ajuta sa identificam nivelul de interes pentru diverse posturi de televiziune, asa ca nu ezista sa ni le trimiti pe contact@seenow.ro.

14. De ce nu pot inchiria titluri din Filme Premium pe iPad sau iPhone?

Pentru moment, Apple nu permite accesul la continut in regim de inchiriere prin aplicatiile pentru iPhone si iPad. Daca vrei sa urmaresti un film pe un dispozitiv Apple, il poti inchiria din portalul web www.seenow.ro si poti sa il accesezi si in aplicatiile IOS in perioada de inchiriere de 24h.

15. Cum imi pot modifica datele de cont?

Singurul parametru pe care il poti modifica in datele tale de cont este parola. Aceasta poate fi modificata oricand folosind optiunea Schimbare parola din Profil.

Adresa de email nu poate fi modificata ulterior inregistrarii intrucat este principalul element de identificare a utilizatorului Seenow. Schimbarea adresei de email presupune crearea unui nou cont de utilizator fara a putea transfera beneficiile de pe un cont existent pe contul nou creat.

16. Cum imi pot anula contul?

Pentru a anula contul de utilizator Seenow, este necesar ca balanta de credit sa fie 0. Odata ce ai consumat creditul din cont, te rugam sa ne trimiti solicitarea de anulare pe adresa contact@seenow.ro.


 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe informatii aici