Ghid utilizare Seenow in care afli detalii despre Abonamente tv filme 2015 seriale.

Ghid de utilizare Seenow

Pentru a plati un abonament trebuie sa fii autentificat cu contul tau Seenow. Plata se poate face astfel:

Plata directa - platesti produsul Seenow la cumparare prin metodele de plata disponibile:

Plateste prin Vodafone:

Pasul 1: La prima plata prin Vodafone, iti asociezi numarul de telefon Vodafone contului Seenow si primesti un SMS cu un cod unic de verificare.
Pasul 2: Apoi, pentru fiecare tranzactie initiata, vei primi prin SMS un cod de autorizare a platii.
Pasul 3: Folosesti codul primit pentru a confirma plata.
Pasul 4: Continutul achizitionat va deveni disponibil iar tranzactia se va regasi pe urmatoarea factura Vodafone daca esti abonat sau va fi dedusa din creditul de cartela daca folosesti servicii pre-paid.

Daca ai ales abonament cu reinnoire lunara automata, platile se vor realiza automat in fiecare luna pana cand tu vei anula recurenta din sectiunea Profil - Contul meu - Abonamente.

Card bancar

Platile cu cardul bancar sunt realizate in conditii de maxima siguranta prin intermediul PayU.
Daca ai ales abonament cu reinnoire lunara automata, platile se vor realiza automat in fiecare luna pana cand tu vei anula recurenta din sectiunea Profil - Contul meu - Abonamente.
Plata se realizeaza in Lei, la cursul BNR din ziua platii.

PayPal

Este un sistem de plata foarte cunoscut, prin el desfasurandu-se majoritatea tranzactiilor online pe eBay. PayPal garanteaza siguranta tranzactiei fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet.
*Atentie: Aceasta metoda de plata directa este in curs de dezvoltare.

SMS

*Atentie: SMS-urile cu valori mai mici de 5 euro se incadreaza in categoria micro payment, iar comisioanele de colectare sunt mari.In consecinta, nu toate pachetele Seenow beneficiaza de serviciulde plata prin SMS.

iTunes

*Atentie! Produsele si serviciile distribuite in aplicatiile Apple AppStore se supun termenilor comerciali si unei grile de preturi standard impuse de Apple. In plus, toate tranzactiile efectuate in aplicatii sunt comisionate de Apple in calitate de reseller.

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe informatii aici