Termeni si contitii de utilizare a Seenow filme 2015 fotbal tv si seriale online

TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii generale de furnizare si utilizare ale serviciului Seenow

Termeni si conditii generale de furnizare si utilizare ale serviciului Seenow

Ultima actualizare: 05.01.2015.

Prezentul document descrie Termenii si Conditiile generale de furnizare si utilizare ale serviciilor disponibile prin intermediul serviciului Seenow ("Serviciul").

Utilizarea Serviciului este disponibila conditionat de acceptarea integrala a prevederilor stipulate mai jos de catre Utilizator. In consecinta, utilizarea Serviciului reprezinta acordul implicit al Utilizatorului cu Termenii si Conditiile Generale de furnizare si utilizare ale acestora.

1.Partile si obiectul Contractului

Termenii si conditiile (denumite in continuare si "Contractul") de mai jos au valoare contractuala intre Direct One New Media SRL (cu sediul in Str. Ion Ionescu de la Brad nr. 5A, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3796/27.03.2014, CUI RO32987644) si Utilizator. Prin Utilizator se intelege orice persoana fizica sau juridica care este titularul unui contract de furnizare de servicii Seenow. Acest Contract reprezinta un Acord de utilizare a serviciilor de vizualizare de continut de tip multimedia si de informatii media predeterminate constand in fisiere, fotografii, texte, fisiere video, fisiere audio, fisiere audio-video ("Continutul").

2.Date cu Caracter Personal

2.1.In scopul prelucrarii datelor cu caracter personal, Direct One New Media este inregistrat ca operator la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 34535.
2.2.Utilizatorul declara ca este de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie colectate si prelucrate de Direct One New Media SRL, precum si anumite informatii despre utilizator care servesc functionarii si dezvoltarii serviciului (de ex. informatii privind computerul si furnizorul de internet).
2.3.Utilizatorul declara ca este informat in legatura cu dispozitiile Capitolului IV din Legea nr. 677/2001, conform carora beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei si dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre S.C. Direct One New Media SRL, str. Ion Ionescu de la Brad nr. 5A, Sector 1, Bucuresti.

3.Descrierea Serviciului

3.1 Termenii si Conditiile Generale, precum si Conditiile de utilizare a Serviciului reglementeaza relatia comerciala dintre Direct One New Media si Utilizator cu privire la furnizarea de catre Direct One New Media acestuia din urma a Continutului comandat, astfel cum este descris in interfata de utilizare a serviciului si in acest document.
3.2 Seenow este un Serviciu online care ofera Continut video pentru Utilizatorii care detin o conexiune la internet si un dispozitiv de acces compatibil.
3.3 Continutul este disponibil pentru vizionare prin urmatoarele mijloace:
a) Site-ul web www.seenow.ro (Site web);
b) Aplicatii compatibile cu dispozitive de operare, fixe si mobile, conectate la internet.
3.4 Accesul la anumite titluri de Continut disponibile in cadrul Serviciului, din motive legate de drepturile de autor, se poate face doar pe teritoriul Romaniei. Restrictiile de acces corespunzatoare pot fi evidentiate sau nu in interfata Serviciului.
3.5 Continutul disponibil in oferta Seenow poate fi disponibil gratuit sau contra cost. Informatii despre modalitatile de plata si conditiile de acces la Continut se regasesc in sectiunea nr.6.
3.6 Pentru a avea acces la unele servicii Seenow sau la Continut, utilizatorul poate fi notificat ca este necesara descarcarea de software sau alte materiale.

4.Inregistrare si Detalii Cont

4.1 Accesul la Continutul disponibil in cadrul Serviciului presupune crearea unui cont de utilizator. Toate informatiile solicitate pentru crearea contului de utilizator trebuie sa fie corecte si actuale. Recomandarea Seenow este ca parola sa ramana confidentiala. Direct One New Media nu va solicita in nicio circumstanta utilizatorului dezvaluirea parolei.
4.2 Utilizatorul isi poate deschide unul sau mai multe conturi de utilizator in nume personal, asumandu-si intreaga responsabilitate pentru actiunile sale si garantand respectarea obligatiilor prevazute in prezentul document.
4.3 Contul de utilizator Seenow este destinat exclusiv pentru uz personal si vizionarea continutului poate fi efectuata simultan intr-o singura sesiune de vizionare.
4.4 Inregistrarea se face furnizand adresa de e-mail, parola dorita la inregistrare si informatii demografice. Confirmarea si validarea contului de utilizator se face odata cu primirea link-ului pe adresa de email furnizata.
4.5 Utilizatorul poate gasi detaliile abonamentelor si inchirierilor de titluri active oricand, accesand optiunea Profil/ Contul meu.
4.6 Utilizatorul este responsabil pentru modul de utilizare a contului, inclusiv utilizarea neautoriata de catre terti.
4.7 Adresa de email este principalul element de identificare a utilizatorului Seenow si aceasta nu poate fi modificata ulterior inregistrarii. Schimbarea adresei de email presupune crearea unui nou cont de utilizator fara a putea transfera beneficiile de pe un cont deja existent pe contul nou creat.

5.1 Accesul la Pachetul KOOLNET
5.1.1 Prețurile de vânzare sunt impuse de deținătorul de drepturi.
5.1.2 Tipuri de abonamente la lansare sunt:
2 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plății până la miezul nopții)
5 euro (fara TVA) / 30 de zile
12 euro (fara TVA) / 90 de zile
20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
36 de euro (fara TVA) / 365 de zile
5.1.3 Seenow dorește să-și asigure abonații că face în permanență eforturi să ofere conținut de calitate la prețuri cât mai mici.
5.1.4 Accesul la pachetul KOOLNET este posibil doar de pe patru dispozitive si doua streamuri simultane pentru fiecare utilizator.
5.1.5 Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii, transmise de Look TV prin pachetul KOOLNET, sunt disponibile pe teritoriul Romaniei si in afara lui. In masura in care alte programe din grilele Look TV si Look Plus nu au drepturi de difuzare online sau difuzarea lor e restrictionata la anumite teritorii, Licentiatorul isi rezerva dreptul de blocare a accesului in conformitate cu aceste criterii.

5.2 Accesul la Pachetul Cupa Romaniei
5.2.1 Pachetul Cupa Romaniei este disponibil tuturor utilizatorilor serviciului care detin orice abonament activ la Seenow, valabil în ziua transmiterii meciurilor sau a accesarii continutului sau inregistrat.
5.2.2 Transmisiunile live sau inregistrarile meciurilor de fotbal din Cupa Romaniei sunt disponibile pe teritoriul Romaniei si in afara lui.
5.2.3 Programul transmisiunilor este urmatorul:
16-zecimi de finala:
23 septembrie: CSM Rm. Vâlcea - CSMS Iaşi (16:00), ASA Tg. Mureş - CS Concordia Chiajna (18:30), Rapid Bucureşti - AFC Botoşani (20:30)
24 septembrie: FC Viitorul Axintele - CFR 1907 Cluj (16:00), CS Unirea Jucu - FC Petrolul Ploieşti (18:30), Fortuna Poiana Câmpina - Dinamo 1948 Bucureşti (20:30)
25 septembrie: FC Bihorul Oradea - FC Universitatea Cluj (16:00), CS Mioveni - Astra Giurgiu (18:00), ACS Berceni - Steaua Bucureşti (20:30)
Fazele urmatoare ale competitiei Cupa Romaniei sunt dupa cum urmeaza:
29 octombrie 2014: Optimi de finala
3 decembrie 2014: Sferturi de finala
4 martie 2015: Semifinale tur
1 aprilie 2015: Semifinale retur
31 mai 2015: Finala
iulie 2015: SuperCupa
5.2.4. Seenow isi rezerva dreptul de a modifica aceste date in stransa legatura cu modificarile survenite in programul oficial al competitiei Cupa Romaniei Timisoreana.

6.Accesul la Continut Adult

6.1 Serviciul poate oferi acces la continut video live si/ sau la cerere pentru adulti si imagini sexuale explicite pe una sau mai multe platforme de acces. Serviciul ofera utilizatorilor posibilitatea de a viziona continutul adult conform reglementarilor legale in vigoare, termenilor prezentului contract si informatiilor prezentate in interfata de utilizare. Disitributia continului adult se va face intr-o sectiune speciala, separata de restul continutului disponibil in cadul Serviciului si cu conditii speciale de utilizare si acces.
6.2 Accesul la continutul adult este permis doar persoanelor cu varsta peste 18 ani, utilizatorii fiind instiintati in legatura cu aceasta la accesarea sectiunii de continut adult printr-un avertisment afisat in interfata de utilizare.
6.3 Accesul la continutul adult este restrictionat printr-un sistem de control parental necesar pentru protejarea si limitatea accesului minorilor, dupa cum urmeaza:
a) accesul este posibil numai in baza unui cod PIN personal, dedicat restrictionarii sectiunii de continut adult, format din 4 cifre. Cifrele nu sunt vizibile pe ecran in momentul tastarii.
b) pentru autorizarea initiala a accesului, utilizatorul va solicita furnizarea codului PIN, care va fi trimis printr-un sistem automatizat pe adresa de e-mail folosita pentru crearea contului Seenow.
c) utilizatorul poate interveni ulterior generarii initiale pentru a modifica sau dezactiva codul PIN folosind optiunile disponibile in sectiunea Profil, fiecare operatiune necesitand introducerea codului PIN actual.
d) Serviciul recomanda mentinerea confidentiala a codului PIN pentru evitarea accesului necontrolat la continutul adult.

7.Procedura de Plata si Valabilitatea Creditului

7.1 Serviciul ofera posibilitatea vizualizarii Continutului pe baza unui abonament sau inchiriere online in regim pay-per-view, pe dispozitivul de acces al Utilizatorului, de un numar nelimitat de ori in cadrul termenului de vizionare pana la expirarea acestuia, termen care va fi facut cunoscut Utilizatorului la momentul accesarii. Vizionarile dupa momentul expirarii termenului nu mai sunt posibile decat prin efectuarea unei noi plati.
7.2 Pentru Continutul accesibil contra cost, taxarea se face conform procedurilor descrise mai jos.
7.3 Direct One nu va stoca sub nici o forma datele legate de cardurile bancare ale Utilizatorului, coduri PIN sau numere de cont. Toate aceste informatii vor fi verificate si procesate de catre partenerii agreati pentru furnizarea de servicii de plata.
7.4. Pentru metodele de plata directa prin card bancar, denumite PayByClick si PayOnTime, platile sunt realizate in conditii de maxima siguranta prin intermediul PAYU in sistem 3D Secure. Datele de card nu vor fi stocate in niciun moment de catre site-ul www.seenow.ro sau de PAYU, ci de institutia de autorizare a tranzactiei. Daca ai ales abonamentul cu reinnoire lunara automata, platile se vor realiza automat in fiecare luna pana cand tu vei anula recurenta din sectiunea Profil – Contul meu – Abonamente.
7.5 Direct One New Media nu va returna in nicio circumstanta sumele platite de Utilizator. In circumstante speciale determinate de Direct One, care ar putea necesita despagubirea Utilizatorului (de exemplu, indisponibilitatea serviciului pentru o anumita perioada din motive tehnice), Direct One New Media poate decide acordarea de compensari constand in produse si servicii din oferta Seenow.
7.6 Accesul la Continutul disponibil contra cost, prezent in cadrul serviciului Seenow, este permis numai cu conditia platii contravalorii acestuia. Toate platile, inclusiv taxele aplicabile acestor plati, trebuie realizate inainte ca Serviciile sa fi fost prestate catre Utilizator, in Lei, conversia EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data procesarii platii pe site-ul partenerului agreat pentru furnizarea de servicii de plata.
7.7 Preturile afisate in cadrul Serviciului pot sa contina sau nu TVA. Pentru preturile care nu contin TVA, aceasta mentiune este afisata in interfata de utilizare.
7.8 Adaosul comercial pacticat in cadrul serviciului Seenow poate fi cuprins intre 0 si 200%.
7.9 Prin plata contravalorii Serviciilor, Utilizatorul cumpara un credit constand in valoarea afisata a pachetului de credit ales, inainte de cumpararea efectiva. Acest credit ofera acces Utilizatorului la o perioada de valabilitate. Perioada de valabilitate este perioada in care Utilizatorul beneficiaza de serviciile Seenow si consta in perioada activa a creditului initial sau in termenul de valabilitate aferent creditului obtinut cu prilejul cumpararii lor prin una din metodele de plata existente in cadrul Serviciului. Creditul incarcat pe Seenow are perioada de valabilitate de 6 luni de la data ultimei activari de abonament sau inchirieri de film. Fiecare activare de abonament sau inchiriere de film, prelungeste valabilitatea creditului total disponibil cu un nou ciclu de 6 luni. Dupa scurgerea a 12 luni de la data ultimei activari de abonament sau inchirieri de film, creditul neconsumat se va anula. Seenow va notifica utilizatorul cu privire la expirarea creditului inainte cu 1 luna de data expirarii, prin e-mail si prin interfata de utilizare a serviciului. Valabilitatea creditului obtinut prin campaniile/ofertele Direct One New Media difera de creditul obisnuit, acesta fiind intre 3 si 6 luni. Valabilitatea creditului in aceasta situatie va fi anuntata in oferta/campania respectiva.
7.10 Accesul la servicii este posibil numai ulterior validarii platii de catre partenerul(ii) agreat(i) pentru furnizarea de servicii de plata al Seenow.
7.11 Utilizatorul declara in mod expres ca intelege ca plata efectuata este platita catre Direct One New Media in RON si ca eventualele comisioane pentru tranzactii si schimb valutar din moneda in care initiaza plata sunt exclusiv in sarcina sa.
7.12 Procedura de plata prin reincarcarea contului cu pachetele de credit:
a) Validarea unui cont de utilizator se va face o data ce Utilizatorul a introdus adresa de email si parola dorita, si a activat contul folosind link-ul primit pe adresa de email furnizata.
b) Pentru a putea viziona Continut din oferta Seenow, cu exceptia Continutului gratuit, Utilizatorul trebuie sa isi incarce contul folosind una dintre metodele de plata afisate in sectiunea Incarcare cont.
c) Utilizatorul va folosi unul din instrumentele de plata oferite de partenerul agreat pentru furnizarea de servicii de plata al Direct One New Media. Validarea platii se va face din momentul in care datele de identificare ale persoanei fizice - utilizator sunt confirmate in platforma partenerului(lor) agreat(i) pentru furnizarea de servicii de plata al(i) Seenow.
d) Odata ce contul de utilizator a fost validat si Utilizatorul a achizitionat volumul minim necesar de credit, acesta va putea solicita spre vizualizare continut multimedia din oferta.
e) Factura/ chitanta de plata sau confirmarea platii va fi trimisa catre Utilizator, doar la solicitarea acestuia, inaintata pe adresa de e-mail contact@seenow.ro.
7.13 Procedura de plata prin App Store:
7.13.1 Pretul Continutului distribuit in cadrul Aplicatiei Seenow prin Appstore poate fi diferit datorita comisioanelor si conditiilor speciale impuse de Apple. Pretul afisat la accesarea aplicatiei prin aceasta modalitate este pretul final platit de Utilizator.
7.13.2 Daca Utilizatorul are un cont pe Seenow, il poate folosi pentru a se autentifica in aplicatie si va avea acces la Continutul achizitionat in prealabil. Daca nu are un cont pe Seenow, poate folosi contul de iTunes pentru a activa abonamentele din oferta. Plata se va realiza prin contul de iTunes asociat dispozitivului folosit doar dupa confirmarea tranzactiei.
7.14 Anularea subscriptiei curente nu este permisa in timpul perioadei de abonament active.
7.15 Recurenta abonamentelor in Seenow:
7.15.1 Abonamentele Seenow pot fi activate cu sau fara optiune de reinnoire lunara automata, care se face la fiecare ciclu de 30 de zile. Reinnoirea lunara automata se face prin debitarea din creditul disponibil in contul utilizatorului a sumei aferente abonamentului lunar, sau prin optiunea de plata directa pe factura operatorului Vodafone si prin Card Bancar pentru plata PayOnTime.
7.15.2 Reinnoirea lunara automata se poate opri oricand pe parcursul unei luni de abonament din panoul de control disponibil in sectiunea Profil inainte de ziua si ora programata pentru reinnoire.
7.15.3 Abonamentele activate folosind contul iTunes se reinnoiesc automat la fiecare 30 de zile, daca sunt anulate cu cel putin 24 ore inainte de expirarea perioadei curente, caz in care recurenta se va opri incepand cu luna urmatoare. Contul iTunes va fi debitat cu suma aferenta reinoirii abonamentului in ultimele 24 de ore inainte de data de expirare. Abonamentele activate folosind contul iTunes pot fi gestionate de Utilizator oricand dupa activare si reinoirea automata poate fi anulata accesand optiunea Account Settings.
7.16 Seenow nu garanteaza perioada de disponibilitate in cadrul Serviciului a titlurilor sau a canalelor TV din oferta. Oferta de continut Seenow se poate modifica in orice moment, in functie de strategia comerciala si de distributie a Serviciului. Seenow va lua toate masurile necesare pentru asigurarea nivelului de satisfactie a utilizatorilor in privinta ofertei disponibile.
7.17 Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru efectuarea automata a platilor abonamentelor contractate cu reinoire automata, prin preluarea directa din creditul disponibil in contul de utilizator.
7.18 Utilizatorul declara ca este titularul de drept al mijlocului de plata utilizat pentru incarcarea contului si are peste 18 ani. Direct One nu este responsabila pentru orice reclamatii legate de utilizarea incorecta sau de catre alte persoane in afara titularului a mijloacelor de plata si nu poate returna creditul utilizat daca utilizatorul a realizat o achizitie eronata.

8.Functionarea Serviciilor. Echipamente

8.1 Orice nefunctionare a Serviciului poate fi adusa de catre Utilizator la cunostinta Direct One New Media in cel mai scurt timp posibil, folosind adresa de e-mail contact@seenow.ro.
8.2 Functionarea necorespunzatoare a Serviciului se poate datora lipsei de capacitate a legaturilor de interconectare intre reteaua furnizorului de internet al Utilizatorilui si reteaua de livrare de continut a Direct One New Media. Direct One New Media nu raspunde de nefunctionarea sau functionarea necorespunzatoare a retelelor de comunicatii a tertelor parti prin care se acceseaza Serviciul.
8.3 Direct One New Media nu raspunde si nu garanteaza functionarea continua a Serviciului si disponibilitatea lui pentru Utilizator. Direct One isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe temporar Serviciul fara o notificare prealabila in orice moment de timp.
8.4 Direct One New Media nu este raspunzator fata de Utilizator sau orice alta institutie sau terta persoana pentru intreruperea sau suspendarea Serviciului si nici de pierderile, directe sau indirecte, a unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficii nerealizate de Utilizator sau terti cu care Utilizatorul se afla in contact, ca urmare a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a Serviciului.
8.5 Utilizatorul va folosi Serviciul astfel incat prin propria conduita sa nu perturbe functionarea normala a acestuia si este raspunzator fata de Direct One New Media pentru orice daune suferite de acesta si care au fost cauzate prin nerespectarea de catre Utilizator a obligatiilor prevazute in sarcina sa in Contract.
8.6 Pentru uz neintrerupt al continutului video Seenow pe web, sunt necesare urmatoarele dotari tehnice minime: Pentium 4 2 Ghz, 2GB RAM, Placa video cu accelerator grafic, placa de sunet, sistem de operare Windows XP sau MacIntosh, browser de Internet Internet Explorer 8,Safari 5 Mac, Mozilla Firefox 3.6.10, Google Chrome 9 sau Opera 10, cea mai recenta versiune de Adobe Flash. Pentru a rula filme in calitate inalta, conexiunea la Internet trebuie sa aiba o viteza minima de 2 Mb/s. Pentru uz neintrerupt al continutului video Seenow pe dispozitivele mobile, sunt necesare urmatoarele dotari tehnice minime, in functie de sistemul de operare si dispozitivul de acces: Android Smartphone OS 2.3, Android Tableta OS 3, IOS 4. Direct One New Media nu-si asuma raspunderea in legatura cu nefunctionarea echipamentului hardware folosit de Utilizator.
8.7 Aplicatiile necesare utilizarii Serviciului pe anumite dispozitive si servicii de operare vor fi asigurate de catre Direct One New Media. Utilizatorul poate opta si pentru accesarea Serviciului prin intermediul Site-ului web sau al aplicatiilor software. Direct One New Media va pune la dispozitia Utilizatorului link-uri pentru descarcarea Aplicatiilor software care sa ii permita acestuia utilizarea Serviciului, link-uri ce vor putea fi accesate de pe Pagina web a Serviciului si/ sau in magazinele de aplicatii uzuale. Utilizatorul este singurul care decide achizitia sau instalarea acestor aplicatii software si respectarea termenilor de utilizare care le insotesc. Direct One New Media nu isi asuma nicio raspundere pentru modul in care Utilizatorul respecta termenii licentelor aplicatiilor software si nici pentru modul in care aplicatiile software instalate raspund cerintelor Utilizatorului. Direct One New Media nu-si asuma responsabilitatea in cazul nefunctionarii aplicatiilor software.

9.Utilizarea Serviciului si Fraude

9.1 Serviciul este furnizat Utilizatorului numai in calitatea acestuia de utilizator final si numai pentru uzul sau privat. Sunt considerate activitati frauduloase ale Utilizatorului, de exemplu dar nu limitativ: a) furnizarea de informatii eronate/falsificate care au stat la baza incheierii Contractului; b) furnizarea Serviciului catre terti (contra cost sau in mod gratuit); c) utilizarea Serviciului in vederea furnizarii de servicii de comunicatii electronice catre terti sau in vederea transferului de trafic in reteaua Direct One New Media si/sau alte retele (ex. transferurile de apeluri nationale/internationale in reteaua Direct One New Media si/sau alte retele); d) utilizarea Serviciului in alte scopuri decat cele din Contract, e) copierea Continutului prezent in cadrul serviciului.
9.2 Daca identifica o activitate frauduloasa, Direct One New Media are dreptul: a) sa suspende furnizarea tuturor serviciilor pe care Direct One le furnizeaza Utilizatorului, si sa rezilieze Contractul de plin drept, fara a fi necesara punerea in intarziere a Utilizatorului, interventia instantei sau alte formalitati prealabile; b) sa refuze furnizarea unui nou serviciu Direct One sau sa conditioneze furnizarea acestuia de depunerea unei garantii; c) sa retraga Utilizatorului orice forma de beneficii; si/sau d) sa ia masurile prevazute in politica de Internet a Direct One New Media. De asemenea, Utilizatorul este responsabil pentru daunele rezultate din neindeplinirea obligatiilor asumate prin prezentul articol.

10.Virusi, Hacking si alte Infractiuni

10.1 Este interzisa folosirea abuziva a site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi, programe spion (Trojan horses, worms, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware etc.) sau alte materiale daunatoare. Este interzis sa incercati sa obtineti accesul neautorizat la site, la serverul pe care este stocat site-ul sau pe orice alt server, computer sau baza de date conectat la site. Este interzis atacul Serviciului prin intermediul unui atac "denial-of-service" sau "distributed denial-of service".
10.2 Prin incalcarea clauzei anterioare se va comite o infractiune, conform legislatiei in vigoare. Direct One va raporta orice astfel de incalcare catre autoritatile competente de aplicare a legii si va coopera cu aceste autoritati prin/pentru dezvaluirea identitatii dvs. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dvs. de a utiliza site-ul va inceta imediat. De asemenea veti fi raspunzator pentru prejudiciul cauzat Direct One New Media.
10.3 Direct One New Media nu va fi facut raspunzator pentru orice pierderi sau daune cauzate de un atac denial-of-service, virusi sau alte materiale nocive tehnologic care pot infecta calculatorul dvs., programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a Serviciului sau a descarcarii de orice material postat pe Site, sau pe orice site legat de acesta.

11.Drepturi de Autor

11.1 Seenow, logo-ul Seenow, Site-ul web si aplicatiile dezvoltate pentru distributia Serviciului sunt proprietatea Direct One New Media si nu pot fi copiate sau folosite pentru exploatare de catre alte parti fara acordul Direct One, cu exceptia comunicarilor si informarilor publice prin mass-media.
11.2 Serviciul, intregul sistem care sta la baza acestuia, precum si fiecare dintre componentele hardware si software ale acestui sistem si totalitatea drepturilor legale, prezente si/sau viitoare asupra Serviciului si sistemului apartin integral societatii comerciale Direct One New Media. Drepturile de proprietate intelectuala asupra Continutului multimedia disponibil pentru utilizare sunt sublicentiate neexclusiv catre Direct One de catre titularii legali ai acestuia.
Serviciul video, Contintul, player-ul video care permite vizualizarea Continutului si orice functii, instrumente, aplicatii, materiale sau alte servicii oferite cu caracter ocazional de Seenow sunt numite colectiv Serviciile Seenow si sunt proprietatea Direct One New Media.
11.3 Folosirea oricarui element al Serviciului sau a continutului pus la dispozitia publicului prin intermediul Serviciului, fara acordul scris al Direct One New Media, constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare, in special Legea nr. 8/1996.

12.Prelucrarea Informatiei

12.1 Direct One New Media are dreptul de a dezvalui Informatii legate de Serviciul Seenow sau de Continutul acestuia:
- unor terte persoane desemnate/imputernicite de Direct One New Media sa comercializeze pentru si/sau in numele Direct One New Media serviciile Direct One New Media;
- organizatiilor de cercetare a pietei;
- partenerilor contractuali ai Direct One New Media si auditorilor acestora;
- altor persoane, in conditiile legii.
12.2 Utilizatorul este raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii contului de utilizator si a parolei si va raporta orice utilizare neautorizata a acestora.
12.3 Seenow isi rezerva dreptul de a transmite catre utilizatori mesaje, newslettere si/ sau SMS-uri de informare si promovare a serviciului Seenow, folosind datele de contact furnizate de utilizatori la inregistrare si/ sau abonare, precum si datele furnizate de partenerii Seenow, in desfasurarea unor campanii cu beneficiu direct pentru utilizatorul Seenow (de exemplu: numarul de telefon).

13.Durata

13.1 Contractul se incheie pe perioada duratei de valabilitate a contului de utilizator.
13.2 Serviciul va fi activat imediat dupa momentul Acceptarii Comenzii.
13.3 In situatia in care Serviciul nu poate fi activat in termenul mentionat in articolul 6.8 de mai sus din motive de natura tehnica, atat Utilizatorul cat si Direct One New Media au dreptul sa considere Contractul incetat de drept, fara notificare prealabila, fara interventia instantei, fara a fi necesare alte formalitati si fara acordarea de daune interese.

14.Incetarea Contractului

14.1 Utilizatorul are dreptul de a denunta unilateral Contractul, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, prin inchiderea contului folosind operatiunile disponibile in acest sens in Pagina web a Utilizatorului, caz in care Direct One New Media va inceta de plin drept furnizarea Serviciului respectiv catre Utilizator.
14.2 Direct One New Media are dreptul de a denunta unilateral Contractul in cazul in care constata nerespectarea de catre Utilizator a termenilor din prezentul document prin notificare prealabila catre adresa de e-mail indicata ca adresa contact.

15.Legea Aplicabila. Rezolvarea Litigiilor

15.1 Legea aplicabila prezentului Contract este legea romana, atat in ceea ce priveste executarea sa, cat si in ceea ce priveste orice aspect in legatura cu incheierea, interpretarea, aplicarea si/ sau intinderea efectelor sale, fara nicio exceptie.
15.2 Orice neintelegere in legatura cu executarea Contractului va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Direct One New Media SRL, respectiv din Mun. Bucuresti.

16.Clauze de Neraspundere

16.1 Direct One New Media nu va fi raspunzator fata de Utilizatori pentru daune indirecte (ex.: beneficiul nerealizat, pierderi de profit sau de abonati, pierderi de date, afectarea reputatiei sau pierderea unor oportunitati de afaceri) .
16.2 Direct One New Media nu va fi raspunzator pentru intarzierea activarii serviciului datorata neincarcarii creditului ca urmare a intervenirii unor situatii de forta majora astfel cum acestea sunt definite de lege si care determina intarzierea operarii platii facute de Utilizator in vederea activarii serviciului.
16.3 Direct One New Media nu va fi raspunzator pentru nefunctionarea serviciului din motive imputabile Utilizatorului, fortei majore sau din motive legate de intretinerea/adaptarea platformei.

17.Modificarea Termenilor si Conditiilor

Termenii si conditiile de utilizare a Serviciului pot fi modificati oricand de catre Direct One prin simpla postare a amendamentelor in sectiunea Termeni si conditii de utilizare. Modificarile efectuate vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin comunicare directa pe adresa de email sau prin intermediului Site-ului web . Orice modificare adusa intra in vigoare de la data publicarii ei pe Site-ul web.

18.Diverse

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Generale, Utilizatorul declara ca are varsta legala pentru a incheia si executa prezentul Contract, ca a citit, a inteles in totalitate si este de acord cu Termenii si conditiile de furnizare si utilizare ale Serviciului Seenow.

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe informatii aici